Referanser

Baltic I.C.E. Ltd har vasket og malt fasade, vinduer og dører på huset vårt, og vi er veldig fornøyd med arbeidet. Alt er grundig, nøyaktig og pent utført, og vi kan anbefale dette firmaet på det varmeste.

Ellen Mæhle

Reference

Takk til Arturas Jonutaitis for flott malerjobb i Labben på Eiksmarka. Hyggelige håndverkere som gjennomførte arbeidet etter plan og til avtalt pris. Jeg gir Arturas and Co mine anbefalinger.

Trond Vidje.

Oslo Røde Kors har benyttet Baltic I.C.E Ltd til jobber. En jobb i en av våre lokaler i Dynekilgata 9 på Rosenhoff. Her renoverte de noen gamle lokaler og gjorde dem om til kontorlokaler. Deretter renoverte de en hytte vi eier på Vettakollen i Oslo.

Vi ble godt fornøyd med måten begge disse jobbene ble utført på. De gjorde en god jobb til avtalt tid.

Jeg vil gi Arturas Jonutaitis og Baltic I.C.E LTD gode anbefalinger på grunnlag av de to jobbene de har utført for os.

Stian Estenstad

Arturas Jonutaitis Entreprenør og Renhold har nesten totalt renovert huset våres på høvik på 200 m2. Maling, vegger oppussing, gulv, tak, flislegging, badet, kjeller, alt ble renovert .Arturas Jonutaitis Entreprenør og Renhold har veldig flink og dyktig håndverkere som jobbet døgnet rundt om de skal.

Jeg anbefaler alle til å ta en prat med de for hva som helst hus renovering prosjekt.

Cedric Jucker

“Det å arbeide med Baltic I.C.E Ltd var en stor glede. Vi besluttet å bruke Baltic på grunn av de gode samtalene vi hadde over det arbeidet som skulle utføres. De er veldig flinke til å sørge for at alle punkter følges som avtalt og budsjettert. Selvfølgelig ble jobben større enn vi forventet, men utvidelsen på tidsrammen ble håndtert bra og fullført innenfor avtalt tid og budsjett. Vi kan på det sterkeste anbefale Baltic I.C.E Ltd for arbeid innenfor rehabilitering og modernisering av gamle bygninger.”

Kjersti  Arnal

Vi rev ned og pusset opp to små bad, rev ned en peis, malte, la nye gulv, lister og tak i stua. Fliser på badene og i en gang, skiftet ett kjøkkenvindu og malte kjøkkentet. Baltic I.C.E Ltd for alt arbeidet utenom det elektriske og rørleggerarbeidet. De var svært hyggelig å samarbeide med. De kom til avtalt tid og ble ferdig til avtalt tid. Det var en god dialog underveis og de kom med gode forslag til løsninger. De sto for innkjøp og henting av alt byggemateriale, og tok seg også av fjerning av søppel. Arbeidet ble gjort svært godt, profesjonelt og systematisk. Vil særlig fremheve den gode dialogen underveis og at de holdt seg til oppsatt kontrakt. Alle justeringer i arbeidet ble tatt i samråd med oss. Anbefaler dem gjerne.

Med hilsen,

Geir Ivar Tungesvik

Vi er strålende fornøyd med både forberedelser, befaring og utført arbeid . Rask , pålitelig og meget nøyaktig arbeid.

Andreas Orheim

Vi har fått lagt golv på råloft, og er meget godt fornøyd med arbeidet, som er profesjonellt utført, til en god pris. Overholdt alle avtaler.

Birgit Wahl

Godkjennelse av jobb på garasje Rødsdalen 30, 1621 Gressvik

Vi bekrefter herved att jobben som NUF ”Baltic I.C.E. Ltd har utført på vår Ryggegarasje er ferdig utført.  Resterende som står igjen skal utføres av Ryggegarasjen selv.Det vi tidligere har påpekt er utbedret, og vi er nå fornøyd med jobben som er gjort. Vi har etter att telefonnumrene våre ble utvekslet hatt god kontakt med Artüras Jonutaitis. Han har hele tiden informert oss om når han kommer, og vært flink til å holde avtalene. Vi takker for jobben dere har gjort hos oss.

Grete Saxegaard Karlsen / Trond Andre Karlsen

Gjelder oppføring av dobbelgarasje i Haugenbakken 12 a, 3475 Sætre i Hurum  Bekrefter at dette selskapet har satt opp garasje for meg. Garasjen ble kjøpt inn som byggesett fra ”Ryggegarasjen”. Montørene/ snekkerne kom til avtalte tider og har utført arbeidet i tråd med de retningslinjer som er gitt. Arbeidet er fagmessig godt utført.   Jeg vil anbefale dette selskapet for tilsvarende oppdrag.

Glenn Mellegaard

Vi kom i kontakt med Arturas Jonutaitis Entreprenør og Renhold via Anbudstorget da vi skulle male vårt hus på Hvaler våren 2012. Vår opplevelse av firmaet har vært meget positiv både med tanke på kontraktsforhold, momsoppgjør og utførelse.  Jobben ble raskt og meget profesjonelt utført og vi kan på alle måter anbefale firmaet til andre som også skal ha sitt hus malt.

Paul Henriksen

Leverandøren gjorde en god jobb (som var begrenset til maling av to garasjerekker), og utførte jobben effektivt og raskt til en gunstig pris. Avtaler og møter ble raskt avtalt og utført. Dette firmaet kan anbefales for malerjobber.

Ebbe Peter Karlsson

Arturas Jonutaitis Entreprenør og Renhold malte samtlige rekkehus i borettslaget vårt. Dette er 28 rekkehus og dermed en stor jobb. Arturas og laget hans byttet også ut råtne planker samt fikset mur som trengte vedlikehold. Alt arbeidet skjedde med høy kvalitet, ryddighet og til tiden som vi avtalte. Vi opplevde Arturas om en god samarbeidspartner og anbefaler bedriften gjerne til andre som planlegger å gjøre liknende arbeide.

På vegne av styret i Lilleberg Borettslag,

Mvh, Christian Haugen

Styreleder

Jeg sto alene I huset med nedrevet tak, nystrøpt gulv og litt tapet på veggene. Kona og ungen var reist på påskeferie da dette ikke var et godt hus å være for barn. Jeg ble syk og klarte ikke jobben selv. Arturas kom inn å så på jobben og kunne starte med en gang  på 4 dager ble vi ferdige kjøkken.  Vi skiftet og fikset taket på badet , her trengtes det byte av isolasjon, fuktsperre, tette luftespalte, vi fikk et nytt bad tilbake. Dem jobber raskt og effektiv samt er veldig nøye. Dem har lang erfaring og holder det rent rundt seg når han jobber. Vi kan anbefale Arturas Jonutaitis Entreprenør og Renhold dersom du trenger en håndverker som star på og som jobber riktig.

Hilsen,

Cato.Krag

Malerfirmaet Arturas Jonutaitis Entreprenør og Renhold, har malt rekkehusene i Lilleberg borettslag, Oslo.

Malerjobben har bestått av å male 2 strøk på tre rekkehus med 28 leiligheter, 2 postkassestativ, skillevegger mellom leilighetene, gjerder foran hver leilighet.

I tillegg til å male rekkehuset har de skiftet ut råtne bord.

Arturas har også flikket og malt grunnmuren.

Arturas Jonutaitis Entreprenør og Renhold gjorde malerjobben til en god pris og kvalitetsmessig godt utført arbeid. Arturas malerfirma er til å stole på og er dessuten svært hyggelige. Vi er svært fornøyd med arbeidet Arturas malerfirma har utført,  og kan anbefale de videre.

Solveig Sveinhaug

Baltic I.C.E Ltd har utført innvendig maling av vegger og tak i huset mitt. Jobben ble meget godt utørt og til avtalt tid.

Arturas Jonutaitis har hele tiden gitt god oppfølging i løpet av prosjektet. Har også brukt samme firma på utvendige malerarbeider i sameiet hvor jeg tidlegere var styreformann. Jeg var meget godt fornøyd med utførelsen også her.

Nils Walseth

Arturas Jonutaitis Entreprenør og Renhold bygget en 60 kv metter terrasse og trap i hagen hos oss og vi var veldig fornøyd med resultatet.

Terrassen var på to nivåer og noe komplisert. Trappen var noe helt annet , etter at de hadde begynte å rive betongtrappen avdekket de at det var bare et stort hul under. Arturas Jonutaitis Entreprenør og Renhold vurderte situasjonen og kom med en veldig fornuftig løsning. Vi var i utenlands, men de holdt oss oppdaterte med bilder, sms, og samtaler på telefonen slik at vi var komfortable med både løsiningen og utførsel.

Vi vill definitiv bruke Arturas Jonutaitis Entreprenør og Renhold igjen for denne type jobb og kan anbefale dem sterkt.

Brendan Slater